ÖPPET ALLA DAGAR 08.00 – 22.00

Hyperenkel Idé

Hyperstort sortiment för det ska finnas mer att välja på oavsett vad du vill ha i din matkasse. Extra breda gångar så du har mer svängrum när du handlar.

Hyperlätt att hitta varor tack vare en ny innovativ butikslayout och låga hyllor så du enkelt når överallt och utanför finns det 1200 extra breda parkeringsfickor.

Välkommen till Hypermat, mer av allt – värt din resa!

Hyperstort

Hypermat, en butik med ljus, rymd och gott om plats och framför allt ett magnifikt stort sortiment på ca 30.000 produkter och allt till Hyperbra priser. Gör ett besök på Nordens största matbutik och njut av priserna – du kan unna dig mer av det goda hos oss.

Våra avdelningar:
Blommor • Skönhet & Hygien • Rent & fint • S-XXL• Kallt till varmt • Djupfryst • Mejeri & Juice • Frukt och grönt • Ost • Chark • Deli • Kött • Bageri • Mat/allergi • Exotisk smak • Frukost • Skafferi • Sött & gott • Djur • Barn

Välkommen till Hypermat, mer av allt på ett ställe!

sveriges största matbutik, hypermat
chark, hypermat, köttavdelning

Eget Styckeri

Vill man som vi på Hypermat sälja riktigt bra kött finns det bara ett sätt att kunna göra det på. Vi har byggt ett eget styckeri för att själva få full kontroll på hur köttet görs butiksfärdig.

Vi köper in det bästa köttet ostyckat från både lokala- och större nationella och internationella slakterier, för vi vill se och godkänna råvaran. Sedan styckar vi, maler och synar allt noga – först då är vi säkra på att köttet har en Hyperkvalitet.

Välkommen till Hypermat, mer av allt för dig som kräver riktigt bra kött!

Skönhet och Hygien

Bland det första du möter på Hypermat är vår avdelning för Skönhet och Hygien – som det mesta på Hypermat är den Hyperstor. Största sortering i en mataffär någonsin. Priserna är bland de lägsta du kan hitta i Norden om inte de lägsta – Hyperbilligt!

Här finns ett Hyperbrett urval av både exklusivare märkesvaror och lågprismärken för både skönhet och hygien. Vill du prova någon Make Up produkt går det utmärkt, vi har gjort några provstationer där du kan testa.

Välkommen till Hypermat, mer av allt till Hyperbra priser!

hygienavdelning, skönhetsavdelning, hypermat
nybakat, bageri

Eget Bageri

Hypermats egna bageri kan absolut vara butikens hetaste plats. Här går ugnarna varma – ­ alltid nybakat. Underbart gott bröd av alla sorter och egna tårtor, bakelser och allt gott som tänkas kan både till frukost, fika och mellanmål.

Allt görs från grunden av våra duktiga bagare och konditorer. Här finns det hjärta och omsorg i allt man bakar.

Välkommen till Hypermat, mer av allt för dig som alltid vill ha nybakat!

Djur

På Hypermat har vi god mat till hela familjen oavsett om de har två eller fyra ben. Vi har satsat på ett brett sortiment av foder och skötselartiklar. I första hand till hund och katt men även till kaniner, fåglar och andra smådjur. Vi har också ett sortiment för häst.

Du hittar även ett brett sortiment av koppel och halsband och annan utrustning. Priserna är som allt annat på Hypermat – garanterat Hyperbra!

Välkommen till Hypermat, mer av allt till dina bästa vänner!

djuravdelning, djurmat, hypermat
200

meter frysdisk

14

pantmaskiner

22

Öppet till

20

Kassor

Missa inte ett erbjudande

Anmäl dig till Hypermats Nyhetsbrev för att få veckans kampanjer, specialerbjudanden och senaste nytt!

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våran Integritetspolicy
hypermat, nordens största matbutik

Vår Tanke

Vi på Hypermat är besjälade av tanken att göra Hypermat till den bästa matbutiken i Norden och i gränshandeln mellan Norge och Sverige.

Vi satsar på ett Hyperbrett sortiment med det bästa matsverige kan erbjuda tillsammans med all världens mat. Ett eldorado för dig som alltid vill ha god mat på bordet – både till vardags och fest.

Välkommen till Hypermat, mer av allt till Hyperbra priser!

Hyperkvalitet

Hyperkvalitet är kvalitet på många plan – låga priser, en butiksmiljö som är generös med gott om plats, ett Hyperstort sortiment som ger dig valfrihet och prisalternativ. Självklart Hyperkvalitet på alla matvaror och färsk-varuavdelningar som verkligen gör skäl för namnet – vi har eget bageri och styckeri.

Allt detta är en hjärtesak för oss att du får. Vi vill ge dig mer av allt – vi kallar det Hyperkvalitet!

Välkommen till Hypermat, mer av allt!

hypermat, gränshandel, charlottenberg
hypermat, gränshandel

Fri Handlare

Vi är precis som handlarna var förr – helt självständiga. Det finns ingen central matkedja i bakgrunden som kommer med pekpinnar. Det gör att vi kan följa vår egen väg och vision och styra och ställa i butiken för våra kunders bästa. I allt annat är vi förstås Hypermoderna.

Idén med Hypermat bygger på en lång erfarenhet som handlare och är drömmen om att skapa en unik butik med det bästa av allt för den Nordiska marknaden och gränshandeln. Med bredd i sortiment, Hyperbra priser, och en butiksmiljö som är långt utöver det vanliga.

Välkommen till Hypermat, mer av allt som fri handlare!